
Co jest ważniejsze? Dobry serwis czy dobra kuchnia w restauracji? Musimy wiedzieć ,że goście przychodzą do restauracji nie tylko po to aby zjeść ,chcą przede wszystkim spędzić miło czas i poczuć się wyjątkowo. Dla gościa nie do końca zadowalającą kuchnie, jest w stanie zrekompensować dobry serwis. Złej obsługi nie zrekompensuje dobra kuchnia! Kelner to nie tylko osoba która zbierze zamówienie, sprawnie obsłuży gości oraz na czas przyniesie rachunek. To osoba która potrafi swoją wiedzą sprostać wymaganiom każdego gościa. Polecić aperitif, dania, dobrać wino i sprawić, że gość do nas wróci.
13
czer
Barista na targi Kraków - obsługa baristyczna konferencji Devoxx 2025 w Krakowie - 6 mobilnych barów kawowych !
1
czer
Zapewniliśmy mobilne bary kawowe wraz z obsługą baristów dla firmy PKO BP podczas Enea Triathlon !
15
maj
Barista na targi - obsługa baristyczna konferencji IMPACT 2025 w Poznaniu! Tym razem serwowaliśmy kawę dla firmy ORLEN oraz TVN24+